Noutati POR

Cate 10,98 milioane euro pentru Baia Mare, Oradea si Satu Mare

21 nov. 2008

lansarea de catre Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, a cererii deschise de proiecte, cu depunere continua, pentru Axa 1 a Regio-Programul Operational Regional „Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor – poli urbani de crestere”, domeniul major de interventie 1.1. „Planuri integrate de dezvoltare urbana”, sub-domeniul „Poli de dezvoltare urbana”.

Detalii »

A doua serie de Conferinte privind "Stadiu pregatirii de proiecte pentru POR"

11 nov. 2008

Conferintele de lucru sunt dedicate monitorizarii stadiului de pregatire a portofoliului de proiecte pentru Programul Operational Regional (POR) 2007-2013 – in viitor si pentru proiectele complementare care urmeaza a fi finantate din alte surse, pentru asigurarea impactului.

Detalii »

Lansare regionala pentru subdomeniul Centre Urbane, Axa 1

07 nov. 2008

Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest invita reprezentantii celor 23 localitati eligibile, la lansarea regionala a cererii deschise de planuri integrate si proiecte, cu termen limita de depunere, pentru Axa prioritara 1 "Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor - poli urbani de crestere" a Programului Operational Regional, domeniul major de interventie 1.1 "Planuri integrate de dezvoltare urbana", sub-domeniul "Centre urbane".

Detalii »

81 proiecte din Regiunea Nord-Vest intra in linie dreapta pentru contractarea finantarilor nerambursabile

03 nov. 2008

Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest anunta aprobarea, de catre Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional - AM POR (Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor) a raportului general asupra evaluarii tehnice si financiare a cererilor de finantare, in cadrul domeniului de interventie 4.3 "Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor", din cadrul Programului Operational Regional.
Pentru Regiunea Nord-Vest, AM POR a aprobat lista propusa de ADR Nord-Vest, care contine de 81 proiecte care au trecut de evaluarea tehnica si financiara. Lista atasata acestui comunicat contine si proiectele respinse in cadrul etapelor de evaluare care au avut loc pana in acest moment.

Detalii »
X

Legătura spre noul site aici.