Noutati POR

Suspendarea depunerilor de proiecte pentru domeniul 5.1. pentru Regiunea Nord-Vest

17 dec. 2008

Autoritatea de Management POR a emis o instructiune prin care este suspendata depunerea de proiecte pentru domeniul 5.1. Cladiri de patrimoniu, ca urmare a depasirii alocarii financiare regionale pentru acest domeniu de interventie.

Detalii »

Conferinta Internationala "Programul Operational Regional pentru Transilvania de Nord si Politica Regionala Europeana"-un eveniment in premiera, cu participare peste asteptari

11 dec. 2008

Conferinta internationala "Programul Operational Regional pentru Transilvania de Nord si Politica Regionala Europeana", organizata de Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest, s-a bucurat de o prezenta a publicului peste asteptari. 180 de persoane au participat la conferinta care a beneficiat de prezentari si dezbateri sustinute de experti straini, reprezentanti ai MDLPL si ai Comisiei Europene.

Detalii »

82,41 milioane Euro pentru municipiul Cluj-Napoca, prin Axa 1 POR

11 dec. 2008

Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest anunta lansarea de catre Autoritatea de Management a Programului Operational Regional (POR)– MDLPL – sub-domeniului „Poli de crestere”, aferent Axei prioritare 1 POR.

Detalii »
X

Legătura spre noul site aici.