Noutati POR

Parteneriat pentru dezvoltare 2020

Agenţia de Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Vest organizează în perioada 19 – 28 noiembrie 2012, seria de reuniuni ale grupurilor de lucru judeţene pentru planificarea dezvoltării Transilvaniei de Nord 2014-2020, „Parteneriat pentru dezvoltare 2020”.

Detalii »

Sunteti pregatiti de Zilele REGIO Transilvania de Nord?

Astazi lansam inscrierile pentru toata suita de evenimente desfasurate sub umbrela Zilele REGIO Transilvania de Nord, in special pentru Gala Multiplicatorilor de Valori Europene, editia IV-a, 2012!

Detalii »

Începe Forumul anual al Comunicatorilor Regio

 „Forumul anual al Comunicatorilor Regio”, eveniment naţional ce reuneşte zeci de specialişti în promovarea proiectelor finanţate prin Programul Operaţional Regional, se desfăşoară începând de miercuri, 26 septembrie, la Bran.

Detalii »

Instructiunea nr. 92 AM POR - revizuirea proiectelor tehnice de executie si rezilierea contractelor de lucrari

Instructiunea nr. 92 privind unele masuri pentru revizuirea proiectelor tehnice de executie de catre beneficiari, precum si pentru rezilierea contractelor de executie lucrari din cadrul contractelor de finantare incheiate prin Programul Operational Regional, poate fi descarcata de mai jos.

Detalii »

Reuniunea Comitetului Executiv pentru elaborarea Planului de Dezvoltare al Regiunii Nord-Vest 2014-2020

Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest (ADR Nord-Vest) organizează prima întâlnire de lucru a Comitetului Executiv pentru elaborarea Planului de Dezvoltare al Regiunii Nord-Vest pentru perioada 2014-2020, care va avea loc în data de 20 august 2012, la sediul nostru, Rădaia nr. 50, cu începere de la ora 10.

Detalii »

Instruire cu beneficiarii DMI 4.3 din Transilvania de Nord

Marţi, 14 august, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Nord-Vest organizează o instruire cu noii beneficiari ai fondurilor Regio, Domeniul Major de Intervenţie 4.3 - Sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor.

Detalii »

Concursul de fotografie „Europa în regiunea mea”

Vrei să câştigi echipament foto digital în valoare de până la 1000 €, plus o excursie pentru două persoane la Bruxelles? Participă vara aceasta la concursul „Europa în regiunea mea"!


Detalii »

RESTAURAREA ŞI REABILITAREA BISERICII DE LEMN SF. ARHANGHELI MIHAIL ŞI GAVRIL-REBRIŞOARA

Povestea despre Programul Operational Regional din aceasta saptamana este din Bistrita-Nasaud si se refera la proiectul RESTAURAREA ŞI REABILITAREA BISERICII DE LEMN SF. ARHANGHELI MIHAIL ŞI GAVRIL-REBRIŞOARA.

Detalii »

Universitari si reprezentanti ai administratiei publice s-au reunit pentru dezvoltarea regionala 2014-2020

Prezenta deosebita la reuniunea comuna a Comitetului Stiintific si a Comitetului Executiv pentru elaborarea Planului de Dezvoltare Regionala Nord-Vest 2014-2020.

Detalii »

Economii în cadrul POR: Trei proiecte noi de şcoli vor primi finanţare europeană

Şedinţa Consiliului pentru Dezvoltare Regională (CDR) Nord-Vest a avut loc ieri, 15 mai 2012, la Zalău. Printre propunerile de proiecte de pe ordinea de zi a şedinţei s-au aflat aprobarea raportului anual al Agenţiei de Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Vest pe anul 2011, prezentarea stadiului implementării Programului Operaţional Regional (POR), precum şi realocarea unor fonduri economisite în cadrul POR.

Detalii »

9 MAI - Ziua Europei

Sărbătorirea zilei Europei ia startul mâine, la ora 9, în organizarea Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Vest, Centrului regional Europe Direct Transilvania de Nord, cu sprijinul partenerilor Primăria municipiului Cluj-Napoca şi Asociaţia Meşterilor Populari Clujeni. Evenimentul are loc în centrul oraşului Cluj-Napoca, pe aleea pietonală Matei Corvin.


Detalii »

Prima scoala finantata prin POR care foloseste energie verde: Liceul teoretic Carei

Povestea saptamanii despre Programul Operational Regional este despre Liceul Teoretic Carei.

Detalii »

Stadiul implementarii POR in Transilvania de Nord, la 27 aprilie 2012

Din valoarea totala nerambursabila pe care au primit-o pentru cele 323 proiecte, beneficiarii au reusit sa cheltuiasca aproape 30% pana la sfarsitul lunii aprilie 2012.

Detalii »

Inceputul povestilor despre Programul Operational Regional

Incepand cu aceasta saptamana, vom prezenta pe www.nord-vest.ro si pe pagina de Facebook a ADR Nord-Vest, cate un proiect. Dar nu vom prezenta cifrele acestuia, ci oamenii. Oamenii care au lucrat, oamenii care beneficiaza, oamenii care produc schimbare sau care au parte de schimbare prin Programul Operational Regional.

Detalii »

Instructiuni pentru achizitionarea serviciilor de audit

Autoritatea de Management POR-Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului a publicat instructiunile privind achizitionarea serviciilor de audit.

Detalii »

Primele 100 proiecte finalizate prin POR-REGIO

Beneficiarii a 100 de proiecte finanţate prin Programul Operaţional Regional (POR) din Transilvania de Nord au finalizat implementarea acestora până la acest moment.

Detalii »

Noul format al declaratiei de eligibilitate pentru 4.3.

Solicitantii care au proiectele depuse spre finantare pe domeniul 4.3. Sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor, proiecte aflate in evaluare, selectie si contractare vor completa noul model al declaratiei de eligibilitate atasat mai jos.


Detalii »

Suita de traininguri pentru mass-media organizata de ADR Nord-Vest

Înscrieţi-vă acum la trainingurile pentru jurnalişti !
Agenţia de Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Vest anunţă lansarea suitei de evenimente dedicate jurnaliştilor din Transilvania de Nord în 2012 - două seminarii de pregătire destinate jurnaliştilor din Bistriţa, Bihor, Cluj, Maramureş, Satu Mare şi Sălaj care vor avea loc în perioada 30-31 martie 2012.

Detalii »

8 MARTIE FERICIT pentru toate colaboratoarele noastre!

Finantare pentru centre nationale pentru promovare turistica

Se pot depune noi cereri de finanţare din fonduri europene pentru proiectele care vizează crearea şi dotarea centrelor naţionale de informare şi promovare turistică. Operaţiunea beneficiază de o alocarea financiară orientativă pentru perioada 2007-2013 de 20.000.000 euro şi se derulează în cadrul Axei 5 „Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului” a programului Regio, gestionat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT).

Detalii »

Instruire pentru beneficiarii a 12 proiecte finantate prin POR-REGIO

Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest organizeaza in 1 martie 2012, cu incepere de la ora 9,30, instruirea dedicata beneficiarilor de proiecte finantate prin Programul Operational Regional.

Detalii »

Situatia implementarii POR-REGIO in Transilvania de Nord

Mai jos aveti situatia implementarii Programului Operational Regional in Transilvania de Nord, la 28 februarie 2012.

Detalii »

Peste 34 milioane lei finantare nerambursabila, pentru 7 proiecte, in ultimele doua saptamani

7 proiecte care beneficiaza de finantare nerambursabila de peste 34 milioane lei au fost semnata in ultimele doua saptamani.

Detalii »

Tipografie, drumuri, curatenie si service auto-primele afaceri finantate din POR-REGIO in 2012

Utilaje pentru productie tipografica, pentru constructii drumuri si autostrazi, pentru curatenie si pentru service auto sunt primele finantari pentru microintreprinderi acordate in 2012.

Detalii »

5000 de elevi invata in scoli reabilitate prin POR in Transilvania de Nord

Aproape 5000 de elevi invata in cele 14 unitati scolare reabilitate prin Programul Operational Regional-REGIO in Transilvania de Nord.

Detalii »

Targu Lapus sparge gheata la finantari prin REGIO in 2012!

Anul 2012 a inceput bine pentru Primaria Orasului Targu Lapus, care este beneficiara primului contract de finantare semnat in luna ianuarie si finantat prin Programul Operational Regional-REGIO.

Detalii »

Cinci noi contracte de finantare in domeniul "Sprijinirii dezvoltarii microintreprinderilor" semnate in Transilvania de Nord

Cinci societati comerciale au semnat, zilele trecute, contracte de finantare prin Programul Operational Regional - Axa 4 - „Sprijinirea dezvoltarii mediului de afaceri regional si local”, Domeniul major de interventie 4.3 - „Sprijin pentru dezvoltarea microintreprinderilor”. Firmele respective sunt:

Detalii »

13 proiecte finantate prin POR in luna octombrie 2011

Valoarea totala a celor 13 contracte semnate in luna octombrie este de 133.775.236,79 lei, iar valoarea totala a asistentei nerambursabile este de 66.467.258,95 lei.

Detalii »

SONDAJ: Gradul de constientizare a publicului cu privire la Programul Operational Regional

Va invitam sa participati la acest scurt sondaj de opinie, de maxim 2 minute, despre Programul Operational Regional.


Detalii »

Un nou contract de finantare in domeniul "Infrastructurii educationale"

UAT Comuna Simisna este noul beneficiar al unui contract de finantare prin Programul Operational Regional.

Detalii »

Doua noi proiecte finantate prin Programul Operational Regional in Transilvania de Nord

Doua noi contracte de finantare prin Programul Operational Regional (POR) au fost semnate. Valoarea totala a acestor proiecte este de 17,755,723.40 lei, iar valoarea asistentei nerambursabile este de 13,505,134.22 lei.

Detalii »

Un nou contract de finantare semnat prin REGIO va dezvolta serviciile de turism

Unitatea Administrativ Teritoriala Municipiul Oradea este beneficiarul unui nou contract de fnantare prin Programul Operational Regional, in cadrul Axei 5 - Turism, Domeniul Major de Interventie 5.2 - Cazare si agrement turistic.

Detalii »

Centrele Urbane se dezvolta cu REGIO

Trei noi contracte de finantare prin POR au fost semnate in domeniul Centrelor Urbane. Valoarea totala a acestor proiecte este de 17,314,252.16 lei, iar valoarea asistentei nerambursabile este de 13,182,914.58 lei.

Detalii »

Un nou contract de finantare prin POR in domeniul infrastructurii de servicii sociale

Prin Programul Operational Regional (POR) este finantat un nou proiect, in cadrul Axei 3 - Infrastructura Sociala, Domeniul Major de Interventie 3.2 - Infrastructura serviciilor sociale. 

Detalii »

Sprijin pentru ADR Nord-Vest, in vederea implementarii Programului Operational Regional, in perioada 2011-2012

Agentia de Dezvoltare Regionala (ADR) Nord-Vest beneficiaza, pentru perioada ianuarie 2011-decembrie 2012, de sprijin pentru implementarea Programului Operational Regional (POR) in regiunea noastra in suma de 16.024.652,42 lei, in cadrul axei prioritare 6 a Programului Operational Regional (POR) "Asistenta tehnica", domeniul “Sprijinirea implementarii, managementul si evaluarea POR”.

Detalii »

Stadiul implementarii POR la 30 septembrie 2011

Despre stadiul implementarii Programului Operational Regional in Regiunea de Nord-Vest il puteti afla descarcand documentul de mai jos.

Detalii »

Un nou contract de finantare prin POR, semnat!

Un nou contract de finantare prin Programul Operational Regional a fost semnat. Valoarea totala a acestuia este de 7,601,001.59 lei, iar valoarea asistentei nerambursabile este de 6,019,575.31 lei.

Detalii »

Noi proiecte finantate prin POR

Doua noi contracte de finantare prin Programul Operational Regional (POR) au fost semnate in domeniul "Microintreprinderi" si in domeniul "Infrastructurii educationale". Valoarea totala a acestor doua proiecte este de: 13.401.701,35 lei, iar valoarea totala a asistentei nerambursabile este de: 9.023.552,48 lei.

Detalii »

Doua noi proiecte finantate prin POR in domeniul "Microintreprinderi"

Doua noi proiecte in domeniul "Microintreprinderi" sunt finantate in cadrul Programului Operational Regional. Valoarea totala a acestor contracte de finantare este de: 732,702.46 lei, iar valoarea asistentei nerambursabile este de: 581,804.33 lei.

Detalii »

Noi proiecte finantate prin Programul Operational Regional

Trei noi proiecte sunt finantate prin intermediul Programului Operational Regional. Valoarea totala a acestor proiecte este de 20.567.343,15 lei, iar valoarea totala a asistentei nerambursabile este de 13.652.012,90 lei.

Detalii »

Centrele urbane se dezvolta cu REGIO - noi contracte de finantare semnate

Patru noi contracte de finantare prin POR au fost semnate in domeniul Centre Urbane, apartinand Axei 1 - Dezvoltare Urbana. Valoarea totala acestor contracte se ridica la 58.481.511,52 lei, iar valoarea asistentei nerambursabile este de 46.356.431,63 lei.

Detalii »

Doua noi proiecte in domeniul Microintreprinderi finantate prin POR

Doua noi microintreprinderi sunt beneficiarii unor proiecte finantate prin Programul Operational Regional, in cadrul Axei 4 - Mediul de afaceri, Domeniul Major de Interventie 4.3 - Microintreprinderi. Valoarea totala a acestor proiecte este de 1,285,009.47 lei, iar valoarea asistentei nerambursabile este de 784,798.40 lei.

Detalii »

Varianta consolidata si actualizata a Ghidului Solicitantului, Axa 1, Sub-domeniul 1.1

Autoritatea de Management a Programului Operational Regional a emis versiunea consolidata si actualizata a Ghidului Solicitantului, Axa 1 - Poli de crestere, Sub-domeniul 1.1 - Plan Integrat de Dezvoltare Urbana.

Detalii »

Noi contracte de finantare in domeniul Polilor de Crestere si al microintreprinderilor

Municipiul Baia Mare este beneficiarul a patru proiecte finantate prin Programul Operational Regional (POR), Axa 1-Poli de Crestere, iar SC Construct Beta SRL este beneficiarul unui contract finantat in cadrul Axei 4 - Mediul de afaceri, Domeniul Major de Interventie (DMI) 4.3 - Microintreprinderi. Valoarea totala a acestor proiecte se ridica la 42.016.967,96 lei, iar valoarea asistentei nerambursabile este de 31.650.403,86 lei.

Detalii »

25 august 2011 - Suspendarea depunerilor cererilor de finantare aferente DMI 4.2

Cu incepere din data de 25 august 2011, ora 12 procesul de depunere al cererilor de finantare aferente Domeniului Major de Interventie 4.2 se suspenda, anunta MDRT.

Continutul integral al instructiunii poate fi descarcat de mai jos.

Detalii »

Noi contracte de finantare prin POR in Transilvania de Nord

Valoarea totala a celor 6 noi contracte finantate prin Programul Operational Regional in primele saptmani ale lunii august se ridica la 24.406.186,56 lei, iar valoarea asistentei nerambursabile este de 17.491.573,32 lei.

Detalii »
X

Legătura spre noul site aici.