Noutati POR

RESTAURAREA ŞI REABILITAREA BISERICII DE LEMN SF. ARHANGHELI MIHAIL ŞI GAVRIL-REBRIŞOARA

24 mai. 2012

Povestea despre Programul Operational Regional din aceasta saptamana este din Bistrita-Nasaud si se refera la proiectul RESTAURAREA ŞI REABILITAREA BISERICII DE LEMN SF. ARHANGHELI MIHAIL ŞI GAVRIL-REBRIŞOARA.

Detalii »

Universitari si reprezentanti ai administratiei publice s-au reunit pentru dezvoltarea regionala 2014-2020

16 mai. 2012

Prezenta deosebita la reuniunea comuna a Comitetului Stiintific si a Comitetului Executiv pentru elaborarea Planului de Dezvoltare Regionala Nord-Vest 2014-2020.

Detalii »

Economii în cadrul POR: Trei proiecte noi de şcoli vor primi finanţare europeană

15 mai. 2012

Şedinţa Consiliului pentru Dezvoltare Regională (CDR) Nord-Vest a avut loc ieri, 15 mai 2012, la Zalău. Printre propunerile de proiecte de pe ordinea de zi a şedinţei s-au aflat aprobarea raportului anual al Agenţiei de Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Vest pe anul 2011, prezentarea stadiului implementării Programului Operaţional Regional (POR), precum şi realocarea unor fonduri economisite în cadrul POR.

Detalii »

9 MAI - Ziua Europei

08 mai. 2012

Sărbătorirea zilei Europei ia startul mâine, la ora 9, în organizarea Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Vest, Centrului regional Europe Direct Transilvania de Nord, cu sprijinul partenerilor Primăria municipiului Cluj-Napoca şi Asociaţia Meşterilor Populari Clujeni. Evenimentul are loc în centrul oraşului Cluj-Napoca, pe aleea pietonală Matei Corvin.


Detalii »

Prima scoala finantata prin POR care foloseste energie verde: Liceul teoretic Carei

04 mai. 2012

Povestea saptamanii despre Programul Operational Regional este despre Liceul Teoretic Carei.

Detalii »
X

Legătura spre noul site aici.