Noutati POR

Invitatie pentru mass-media-Intalnire informala cu dl. Gabriel Friptu, directorul general al Autoritatii de Management al Programului Operational Regional

Autoritatea de Management a Programului Operational Regional (AM POR)din cadrulMinisterului Dezvoltarii Regionale si Turismului va invita miercuri, 5 mai, la sesiunea de informare care se adreseaza reprezentantilor mass media din regiunea de dezvoltare Nord Vest.  Evenimentul va avea loc în sala de conferinte a Hotelului Paradis din Cluj Napoca începand cu ora 11.00.

Detalii »

Proiectele de succes finantate in Transilvania de Nord: tema editiei a treia a Forumului Regional al Oportunitatilor Europene

Singurul targ regional dedicat structurilor care implementeaza programele cu cofinantare europeana in Regiunea Nord-Vest (Transilvania de Nord), a ajuns la cea de-a treia editie !

Detalii »

In Transilvania de Nord, 202% fata de alocarea regionala, fonduri solicitate pentru infrastructura de sanatate

Pana la momentul suspendarii domeniului major de interventie 3.1 – „Reabilitarea /modernizarea/ echiparea infrastructurii serviciilor de sanatate” (21 septembrie 2009), in Transilvania de Nord au fost depuse proiecte care solicita finantare nerambursabila in valoare totala  de 42,3 milioane Euro. Suma reprezinta 202% fata de alocarea financiara regionala pe intreaga perioada 2007-2013, care, pentru Transilvania de Nord, este de numai 20,9 milioane Euro.

Detalii »

Vizite de studiu pentru mass-media "Proiectele finantate prin Programul Operational Regional in Transilvania de Nord"

Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest anunta organizarea vizitelor de studiu cu tema „Proiectele finantate prin Programul Operational Regional in Transilvania de Nord”, in perioada septembrie-octombrie 2009.

Detalii »

Numaratoarea inversa pentru depunerea proiectelor pentru domeniul 3.1. Infrastructura de sanatate

Incepand cu data de 21 septembrie 2009, ora 16:00, se suspenda procesul de depunere a cererilor de finantare in cadrul domeniului major de interventie 3.1

Detalii »

De trei ori mai multi bani decat suma alocata Regiunii Nord-Vest, solicitati pentru scoli si universitati

Cererile de finantare depuse pana la data suspendarii finantarii in cadrul axei 3,  domeniul de interventie 3.4. „Infrastructura de educatie”, Programul Operational Regional (POR), solicita sume  care ating 287% din alocarea financiara regionala pentru aceasta schema de finantare. Este cea mai mare depasire  a unei alocari financiare in regiunea noastra, in ceea ce priveste POR!

Detalii »

Clarificari AM POR privind verificarea conformitatii documentatiei Proiectului Tehnic

Clarificari AM POR privind verificarea conformitatii documentatiei Proiectului Tehnic

Detalii »

6,7 milioane Euro-finantare nerambursabila pentru revitalizarea Cetatii Oradea

Este vorba despre proiectul „Revitalizarea cetatii Oradea in vederea introducerii in circuitul turistic: Cetatea Oradea, complex turistic european - etapa I”, iar beneficiar este Municipiul Oradea. Valoarea totala a proiectului este de 36.780.329,12 RON (8.572.704 Euro), din care valoarea nerambursabila - 28.717.702,60 Ron (6.693.479 Euro).

Detalii »

Sarbatori fericite de Pasti!

Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest va ureaza Sarbatori Fericite de Paste, sanatate, prosperitate si multe succese personale si profesionale!

Detalii »
X

Legătura spre noul site aici.