BISNet Transylvania, parte a Enterprise Europe Network

BISNet Transylvania este o retea suport pentru afaceri si inovare in regiunile de dezvoltare Nord-Vest si Centru (corespunzator unei Macroregiuni de tip I). Printr-un consortiu de 5 parteneri, se aplica o abordare inovativa si o mai buna tintire a sectorului IMM din arealul geografic mentionat. Informatiile, feedback-ul, cooperarea in afaceri si serviciile de internationalizare, inovarea, serviciile de transfer tehnologic, serviciile de sustinere a participarii IMM-urilor la Programele Cadru de Cercetare ale Comisiei Europene sunt oferite de personalul specializat al Consortiului, implementand astfel o adevarata retea de excelenta in domeniu. Consortiul BISNet vine sa suplineasca activitatea anterioara a Centrelor Releu de Inovare si a Centrelor EURO Info din cele doua regiuni, si este raliat la Reteaua Europeana “Europe Enterprise Network” (lansata oficial la Bruxelles in februarie 2008).

Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest este coordonatorul acestui proiect, in baza unui contract semnat cu Comisia Europeana pe o perioada de sase ani (ianuarie 2008 - decembrie 2013). Consortiul este format din: Agentia de Dezvoltare Regionala Centru, Universitatea Tehnica Cluj-Napoca, CENTI Cluj – Centru de Transfer Tehnologic din cadrul ICIA-INOE – Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Opto-electronica si Incubatorul de Afaceri INCDIE ICPE–CA de la Sf. Gheorghe din cadrul Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE-CA Bucuresti.

Proiectul este finantat in cadrul Programului Comisiei Europene ”Competitivitate si Inovare”, masura “Servicii pentru sustinerea mediului de afaceri si a inovarii”.

Vizitati pagina de internet a BISNet Transylvania www.bisnet-transylvania.ro 
Pinterest

Adauga un comentariu

Mesajul tau va fi afisat dupa aprobare.
X

Legătura spre noul site aici.