Puteti vizualiza acest newsletter si pe web facand click aici. Numarul 103, 23 decembrie 2015
Newsletter institutional lunar editat de Biroul de Comunicare Publica si Cooperare Internationala al Agentiei de Dezvoltare Regionala Nord-Vest

La final de program, comunicam rezultatele obtinute de Organismul Intermediar POR din cadrul ADR Nord-Vest, prin intermediul unei campanii media online cu tema "Transilvania de Nord se dezvolta prin REGIO", care va cuprinde atat promovarea proiectelor de succes implementate cu sprijinul nostru, cat si informarea publicului larg cu privire la rezultatele implementarii REGIO 2014-2020.
Campania se desfasoara mai ales pe pagina noastra de Facebook https://www.facebook.com/AgentiadeDezvoltareRegionalaNordVest/ pe site-urile Transilvania Reporter (http://transilvaniareporter.ro/advertorial/regio-in-transilvania-de-nord-a-finantat-dezvoltarea-urbana-prin-120-proiecte/), stiridecluj.ro (http://www.stiridecluj.ro//2-500-de-pacienti-sunt-tratati-zilnic-in-unitati-medicale-reabilitate-p) si Vocea Transilvaniei (http://www.voceatransilvaniei.ro/regio-in-transilvania-de-nord-a-finantat-reabilitarea-a-321-km-de-drumuri-judetene-si-44-de-km-de-strazi-urbane/) .

Mai jos, puteti studia un material de sinteza privind impactul REGIO 2007-2013 in regiunea noastra.

Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest desfasoara o activitate sustinuta de comunicare privind implementarea Programului Operational Regional (REGIO). De asemenea, promoveaza proiectele implementate prin REGIO, pentru a constitui exemple de buna practica pentru viitorii beneficiari ai Programului.
Pentru a verifica daca mesajele noastre au ajuns la dvs. pe parcursul anului 2015, va rugam sa raspundeti la acest sondaj online care dureaza maxim 2 minute. Multumim!

În 2016, pentru al nouălea an consecutiv, Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest va găzdui Centrul Europe Direct Transilvania de Nord, un proiect cu activități dedicate exclusiv comunicării pe teme europene, proiect finanțat direct de către Comisia Europeană prin Reprezentanța sa în România.
Mulțumim finanțatorului și tuturor partenerilor și beneficiarilor noștri pentru încredere! Iar echipei centrului Europe Direct Transilvania de Nord pentru munca dedicată!
Pentur mai multe detalii, vizitati http://europedirect.nord-vest.ro/ si https://www.facebook.com/europedirect.cluj/


Pentru a verifica daca mesajele noastre au ajuns la dvs. pe parcursul anului 2015, va rugam sa raspundeti la acest sondaj online care dureaza maxim 2 minute. Multumim!
http://poscce.nord-vest.ro/ro/stiri/sondaj-privind-comunicarea-pos-cce

 

Photo Credit: Dragos Georgescu, imagine cu proiectul "Reamenajare strada 1 Decembrie, axa de dezvoltare", Primaria Carei, finantare REGIO 2007-2013"
Andreea Marcu
Expert Comunicare
Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest
Biroul de Comunicare Publica si Cooperare Internationala
tel: 0264/431550, fax: 0264/439222
http://www.facebook.com/AgentiadeDezvoltareRegionalaNordVest
secretariat@nord-vest.ro, comunicare@nord-vest.ro
www.transilvania-nord.ro, www.northerntransylvania.eu

Sprijin pentru Informare si Publicitate privind POR in Regiunea Nord-Vest
ADR Nord-Vest
23.12.2015

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu
pozitia Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro


Daca doriti sa va dezabonati, trimiteti un e-mail la newsletter@nord-vest.ro cu subiectul "dezabonare"