ADR Nord-Vest, partener al The International Conference of Clusters from Northern Transylvania

Conferința internațională a clusterelor din Transilvania de Nord este un eveniment anual care a rezultat din necesitatea de a crea proiecte comune inovatoare , cu un impact major asupra comunității , ci și asupra industriilor care entităților membre fac parte . Conferința se va reuni mai mult de 250 de participanți din România și din străinătate , iar ei vor avea ocazia de a discuta sau de a iniția noi proiecte , in cadrul sesiunilor de matchmaking , obiectivul fiind ca evenimentul să se încheie cu cel puțin 5 inițiative practice .

Din cadrul celor 8 ateliere de lucru , membrii clusterelor din România și alte țări europene , reprezentanți ai mediului de afaceri , autoritățile publice și instituțiile de cercetare vor afla mai multe despre bunele practici și ei vor analiza , împreună cu experții invitați , impactul inovării deschise și colaborarea între diferite ecosisteme , derivate dintr -o serie de studii de caz .
Doamna Sanda Catana, director general interimar ADR Nord-Vest, va deschide conferinta maine, 23 iunie, 2016, de la ora 10. Programul complet se poate vedea aici http://transylvanianclusters.ro/ro/program/ .

Vorbitorii se pot vedea aici http://transylvanianclusters.ro/ro/speakers/

V
a asteptam la standul ADR Nord-Vest, la Cluj Arena, pe intreaga perioada de desfasurare a conferintei!
Pinterest

Adauga un comentariu

Mesajul tau va fi afisat dupa aprobare.
X

Legătura spre noul site aici.